Fullrate Internet – den billige, men stærke bredbånds udbyder

Fullrate er et mindre selskab med omkring ti år på bagen.

På trods af deres størrelse har de en ret stor variation på deres produkter, god og stabil levering af bredbånd, TV og telefoni og ikke mindst rigtig gode priser på deres ydelser.

Fakta om Fullrate bredbånd

Hastigheder:

Download: 25-100Mbit
Upload: 2-20 Mbit

Telefon & TV:

Bredbånd & TV

Priser:

Pris/md: Fra: 229,- Til: 279,-

Oprettelse:

Gratis

Teknik:

Dynamisk IP adresse
Gratis trådløs router

Binding:

1 måned

Hvordan adskiller Fullrate sig fra andre udbydere?

Selskabet tilbyder mange produkter, som andre selskaber også tilbyder, men på visse områder adskiller det sig alligevel. Vælger du et abonnement hos Fullrate, får du det typisk til en rigtig god pris.

Bortset fra deres tilbud på den højeste net-hastighed, som ligger i den lidt dyrere ende, så får du her nogle af de billigste priser på markedet. Sammenlignet med andre udbydere af telefoni, internet og TV, så tilbyder Fullrate dig et bredere sortiment af produkter. Der er altså en høj grad af valgmuligheder, så du selv kan sammensætte dine forskellige abonnementer alt efter dit og familiens behov.

Det ses for eksempel i deres store udbud af abonnementer inden for alle kategorier og i deres tilkøbsmuligheder, der kan være med til i højere grad at skræddersy dine køb. Især når det handler om mobiltelefoni har Fullrate flere forskellige løsninger at vælge imellem, så du får den, der passer som fod i hose til dig og dit forbrug.

Hvad tilbyder Fullrate?

Hos Fullrate har du mulighed for at blive fuldt dækket i forhold til alle dine devices, der bruges til at se TV, går på nettet og telefonere. I forhold til bredbånd kan du vælge imellem 3 forskellige abonnementer, og der er også mulighed for at vælge et såkaldt bredbånd to go, der selvsagt er et mobilt bredbånd, du kan bruge på farten.

Gratis oprettelse og trådløs router SAMT 1 Måned Gratis

Når det kommer til mobiltelefoni, så har du her 4 forskellige pakker at vælge imellem, eller du kan helt fravælge et abonnement og blot betale for dit reelle forbrug, så du kan tilpasse dit abonnement til dit og familiens forbrug.

Med deres 4 forskellige TV-pakker kan Fullrate tilbyde dig et bredt udvalg af kanaler, som også indbefatter nogle af de mest populære og ofte dyrere kanaler. Til alle kategorier er det muligt at tilkøbe noget ekstra, så du ikke kommer til at gå ned på elektronikkens formåen. På den måde er der sørget for, at alle dine behov for at bruge alle de interaktive devices er dækket godt ind.

Det er også vældig praktisk at have alle sine abonnementer samlet hos den samme udbyder, hvis du har brug for at kommunikere med selskabet. Du behøver slet ikke at skele til andre selskaber, for ud over den gode dækning og den høje kvalitet så får du også her nogle af markedets mest favorable priser.

Hvad kan Fullrate i forhold til internet?

I forhold til internetadgang, så har Fullrate to typer af internetopkoblinger at vælge imellem. Er du ofte på farten, så du har brug for at kunne komme på nettet, uanset hvor i landet, du befinder dig – så er deres bredbånd to go løsningen for dig.

Det er simpelthen et mobilt bredbånd, der fungerer hvor som helst. Du låner et USB-modem af Fullrate, og du er online overalt med det samme. Så behøver du ikke at spekulere på den lokale dækning eller wi-fi, du er altid bare på nettet.

Den mere stationære opkobling foregår via et modem, som du nemt og hurtigt selv installerer derhjemme. Med det modem kan du have trådløst internet i hele hjemmet – og til hele familien, hvis I er flere, der skal dele signalet.

Vælger du denne løsning, så er der tre forskellige abonnementer at vælge imellem:

  • Basis, som giver dig 25/2 Mbit
  • Mellem, som giver dig 50/10 Mbit
  • Stor, som giver dig 100/20 Mbit

Hvor meget data, du har brug for, afhænger af, om I er flere i husstanden, der skal dele signalet, og om I streamer mange film eller spiller mange tunge online-spil samtidig.

Fullrates bredbånd bruger TDC’s netværk, hvilket sikrer, at der er god dækning især i byområderne. På landet kan det nogle steder være mindre godt. Det er derfor en god idé at tjekke, hvordan dækningen er i forhold til ens bopæl.

Hos Fullrate har du ingen forbrugsgrænse. Det betyder, at du undgår at få en ekstra regning, hvis du i en periode bruger mere end en vis mængde.

Hvad tilbyder Fullrate inden for TV?

Du kan tegne flere forskellige TV-abonnementer, hvor du kan få mellem 19 og 42 kanaler:

  • Basis-pakken med 19 kanaler
  • Plus-pakken med 35 kanaler
  • Familie-pakken med 42 kanaler – heraf tre meget populære

Plus med sport, der blandt andet giver dig nogle meget populære sportskanaler
Familie + sport-pakken, der giver dig et væld af kanaler at vælge imellem

Du vælger selv den pakke, der passer bedst til dig og din husstand, så får I det fjernsyn, som gør alle tilfredse.
Det er meget nemt at bestille sin pakke, og det er supernemt selv at installere den. Når pakken er bestilt, modtager du din TV-boks med posten. Derfor kræves det, at du har dit bredbånd hos Fullrate, som tilsluttes via et telefonstik, for at du kan bruge Fullrate-TV.

Har du det, så kan du bestille og nemt tilslutte boksen til din Fullrate-bredbåndsrouter, og på den måde kan du se TV i høj kvalitet fra internettet. Dit fjernsyn indstiller automatisk kanalerne, så der går ikke længe, inden du og familien kan forhandle om, hvilken af de mange kanaler, I skal se.

Hvad med telefoni?

Du har fire grundpakker at vælge imellem hos Fullrate, når det kommer til mobiltelefoni. Med de fire forskellige abonnement-typer kan du få flg:

  • 20 timer og 20 GB data med Danmarks bedste netværk
  • 10 timer og 30 GB inkl. 5 GB i EU
  • Fri tale og 10 GB inkl. 5 GB i EU
  • Fri tale og 25 GB inkl. 8 GB i EU

Ved alle abonnementer er SMS og MMS gratis. Til alle disse abonnementer er det muligt at tilkøbe forskellige ydelser, således at du får lige netop den telefoni-løsning, der passer perfekt til dig. Mængden af data varierer selvfølgelig, men du får altid lynhurtig 4G data på din telefon. Rejser du ikke så tit til udlandet, så kan du også vælge et abonnement, der kun virker i Danmark. Det bliver selvfølgelig billigere for dig.

Du kan også vælge at have et abonnement, der er helt forbrugsbestemt. Her betaler du pr. minut, du taler i telefon, pr. SMS og MMS og for antallet af GB. Har du et meget begrænset forbrug, så er dette måske den bedste løsning til dig.
I det hele taget kan du hos Fullrate få tilrettet din personlige telefoni-løsning på mange måder. Det giver en vis fleksibilitet, som mange sætter stor pris på.

Hvorfor skal jeg vælge Fullrate?

Hvis du har brug for hele pakken af bredbånd, mobiltelefoni og/eller TV – eller bare dele af det, hvor du har en stor grad af fleksibilitet, hvor det er nemt og hvor priserne er yderst fornuftige, så er Fullrate et rigtig godt bud.

Her får du nemlig forskellige muligheder for at skræddersy din løsning. Det er også praktisk at have samlet alle sine abonnementer i det samme selskab, og det er der nogle gode grunde til hos Fullrate.

Du får nemlig god kunderservice med i købet, når du handler hos Fullrate. Siden 2005 har Fullrates slogan været: High speed low cost. Det holder stadigvæk. Du får meget value for money, når du vælger Fullrate som leverandør af mobiltelefoni, bredbånd, mobilt bredbånd og internetbaseret TV.

Find Dit nye Fullrate bredbånds abonnement