Hiper er super bredbånd til en billige penge - Hurtig fibernet til alle.

Bredbånd med super hastighed til en billig penge!

Jeg er typen som bruger meget tid på den stationære (måske al for meget – det siger min kone i hvert fald i ny og næ). Men det er der mange grunde til… For det første, så arbejder jeg fra computeren – i IT-branchen faktisk. Derudover – når jeg ikke arbejder – kan jeg godt lide online gaming. Jeg har gamet siden jeg var en lille knægt. Jeg spiller alt fra WoW (World of Warcraft – et online rollespil til noobs derude) til Candy Crush på Facebook.

Fakta om Hiper Internet

Hastigheder:

Download: 100-1000 Mbit
Upload: 25-1,000 Mbit

Telefon & TV:

Kun bredbånd

Priser:

Pris/md: Fra: 219,- Til: 299,-
Pris/6 mdr: Fra: 1.512,- Til 2.192,-

Oprettelse:

Gratis

Teknik:

Mulighed for fast IP adresse
Gratis trådløs router

Binding:

6 måneder

Jeg er også produktivt anlagt, så når jeg spiller online, så kører der lige en serie på den anden skærm.. Men computeren er jo ikke det eneste i huset, som bruger nettet. Vi bruger også nettet på TV’et. Jeg elsker at streame film og serier – og her er konen og ungerne heldigvis enige. Vi bruger jo også nettet når vi spiller PlayStation derhjemme. Det synes vi er meget skægt i weekenden.

Der er mange grunde til, at vi bruger nettet – men ovenstående grunde forklarer også hvor vigtigt det er for os, at nettet er hurtig. Vi vil gerne have den maksimale hastighed! Men vi har prøvet diverse forskellige udbydere af bredbånd – og vi har ikke (før nu) haft en udbyder, som vi var 100 % tilfredse med.

Gratis oprettelse og trådløs router

Det ene selskab havde lav hastighed, det andet dårlig forbindelse, det tredje havde dårlig service og skjulte gebyrer – jeg kunne blive ved. Det var vi rigtig trætte af! Der er sgu ikke noget værre end at få dårlig service, dårlig forbindelse, lav hastighed og samtidig betale i dyre domme for det.

Ny Spiller På Marked – Hyper Internet

Heldigvis faldt jeg over en relativt ny spiller på markedet – nemlig Hiper. Hiper sælger kun fibernet– intet andet. Det kan man virkelig mærke! Ikke nok med det, så har de også det hurtigste bredbånd jeg nogensinde har prøvet! Ikke alle mulige underlige pakker man skal have – eller skjulte gebyrer eller noget. Bare bredbånd – that’s it!

Jeg hørte nogen snakke om Hiper. Jeg troede ikke rigtig mine egne øre – det lød sgu (undskyld mit fransk) lidt for godt til, at være sandt. Jeg mener, 1000 Mbit til 299 kr. om måneden? Så jeg besluttede mig for, at gå ind og læse lidt om Hiper på deres hjemmeside. Dejlig overskuelig og meget brugervenlig hjemmeside by the way. Jeg blev glad da jeg læste, at de kun fokuserede på ét produkt.

Jeg tænkte, så slipper vi endelig for at prøve at få prakket alle mulige abonnementer, telefoner, TV-pakker og jeg ved ikke hvad på. Jeg blev endnu mere glad, da jeg fandt ud af at virksomheden var stiftet af folk med massere af erfaring fra IT- og telebranchen. Altså kompetente folk – ikke bare telefonsælger typer, som har brug for supplement ved siden af SU’en.

Jeg synes, at det virkede total smart og som en virksomhed, der faktisk havde kunden i fokus – og ikke mindst et sted med bredbånd med høj hastighed til billig penge. Vi er så heldige, at have adgang til Fiber ude ved os. Så nu har vi en hastighed på 1000 Mbit.

Hurtigere kan det ikke fås! De er sågar blevet kåret til verdens hurtigste internetudbyder af Forbes Magazine! Vi er godt tilfredse hjemme hos os! Der er intet, som lacker. Vi kan spille på nettet både på den stationære, bærbaren, PlayStation og streame.

Jeg kan varmt anbefale Hiper!

Find Dit nye hiper bredbånd abonnement