Liste over danske internetudbydere

Her under kan du se en oversigt internetudbydere som tilbyder bredbånd eller mobil internet i Danmark.

kviknet bredbånd

Kviknet er den nye, danske internetudbyder. De blev stiftet i 2013, og de er bosiddende i Odense. Firmaet hører under selskabet, Netaccount, der blandt andet sælger mobiltelefoni.

Læs mere her

you see bredbåndsudbyder

Yousee kan levere telefoni, TV og bredbånd. På den måde kan du få dækket hele familiens behov for at få det maksimale ud af samtlige devices, som jo ofte skal være i gang samtidig.

Læs mere her

hiper bredbånd

Hiper er en bredbåndsudbydere som udelukkende har et produkt.  Hos Hiper tror de på, at de kan give dig det bedste bredbåndsinternet,og de laveste priser på markedet.

Læs mere her

telenor

Med Telenor har vi med et firma at gøre, som er så stort og professionelt, at du som kunde bare ved, at de kan levere varen.Om det så drejer sig om telefoni eller internet.

Læs mere her

fullrate

På trods af deres størrelse har de en ret stor variation på deres produkter, god og stabil levering af bredbånd, TV og telefoni og ikke mindst rigtig gode priser på deres ydelser.

Læs mere her

stofa

Fuldt drøn på dit bredbånd. Forbrugermagasinet Tænk har kåret Stofa Bredbånd som det bedste bredbånd i kategorien 50/10 Mbit/s via telefonstik og 50/50 Mbit/s via fiber.