Kviknet bredbånd – den nye, danske internetudbyder - ditbredbånd.dk

Kviknet den nye Internetudbyder

Der er kommet en ny spiller på markedet, der har som mål at forsyne danskerne med hurtigst, bedst og billigst bredbånd, og som løbende arbejder på fortsat at være i stand til det. Mange tilfredse kunder har allerede benyttet sig af deres gode tilbud.

Fakta om Kviknet Internet

Hastigheder:

Download: 100-500 Mbit
Upload: 30-500 Mbit

Telefon & TV:

Kun bredbånd

Priser:

Pris/md: Fra: 199,- Til: 299,-
Pris/6 mdr: Fra: 1.194,- Til 1.794,-

Oprettelse:

Gratis

Teknik:

Mulighed for fast IP adresse

Binding:

6 måneder

Hvem er Kviknet?

Kviknet er den nye, danske internetudbyder. De blev stiftet i 2013, og de er bosiddende i Odense. Firmaet hører under selskabet, Netaccount, der blandt andet sælger mobiltelefoni.

Deres enkle og klare mål er at forsyne alle danskere med så hurtigt, godt og billigt bredbånd som overhovedet muligt. Alle danskere skal have mulighed for at få det bedste, hurtigste og billigste internet, og det er det, de stadig arbejder hårdt for at kunne levere.

Firmaet har også som målsætning at yde den bedste og mest fair kundeservice, og de er meget lydhøre over for, hvad deres kunder mener om deres produkter og deres service. Mange delmål er nået, og der arbejdes fortsat på at nå målet om at være et godt alternativ til de store udbydere.

Hvad kan Kviknet tilbyde?

Allerede da selskabet blev skabt i 2013, havde stifterne den helt klare målsætning, at de ville bryde de store selskabers monopol, og at de ville levere det hurtigste og det billigste bredbånd til danskerne som overhovedet muligt.

Samtidig besluttede de, at de kun ville tilbyde internet, og intet andet, og dermed koncentrere sig fuldt og helt om det. Det har vist sig at være en ganske fornuftig strategi – i hvert fald er det lykkedes for det unge, danske selskab at gøre sig gældende på markedet i løbet af nogle få år.

Og kunderne kan lide dem, så det har været et godt sats fra Kviknets side at satse så ensidet og kun have én vare på hylden, som de så til gengæld har specialiseret sig i at gøre så god som muligt. Hellere levere én vare, som kvalitetsmæssigt er helt i top end at levere et helt katalog af varer af en mere tvivlsom kvalitet.

Hvilket internet kan man få hos Kviknet?

Du kan få internetforbindelse enten via bredbånd eller fibernet. Fibernet er indtil videre kun muligt at få, hvis du bor i en boligforening, der har valgt den løsning. Kviknet arbejder konstant på at udbygge og forbedre deres leverance, så på sigt vil det blive muligt for flere kunder at vælge det attraktive fibernet.

Deres hovedvare: Bredbåndet (en DLS-forbindelse) kan langt de fleste få. Da de benytter sig af TDC’s kabler, er det selvfølgelig afhængigt af, om der ligger de fornødne kabler ved din bopæl, hvorvidt du kan bruge Kviknet.

Du skal også være opmærksom på, at det medfølgende modem skal forbindes med et gammelt telefonstik. Har du ikke sådan et siddende i dit hjem, kommer du til at have en montør ud, der kan forsyne dig med sådan et, inden du kan få et modem installeret.

På sigt arbejder de på også at kunne forsyne via en coax-forbindelse. Der arbejdes løbende på at forbedre og forny, så kunden stadig får det bedste og det billigste ned i Danmark.

Hvordan er kvaliteten på Kviknets bredbånd?

Kviknet lover dig, at de giver dig et så hurtigt internet, som du overhovedet kan få på din adresse. Du bestiller altså ikke et abonnement med en fastlagt hastighed, men kan være sikker på, at du får en, der er så hurtig, som den overhovedet kan blive.

På den måde får du altid den maksimale hastighed på din forbindelse. Da Kviknet som sagt benytter TDC’s kabler kan du være sikker på en vis stabilitet og styrke, og du ved, at forsyningen er af samme kvalitet som deres.

Ønsker du en endnu bedre kvalitet og endnu højere hastighed, kan du investere i et Kviknet Pair Bonding modem, der er i stand til at levere det absolut maksimale resultat. Det kræver dog et besøg af en tekniker at få sådan et modem installeret.

Til gengæld får du en flyvende fart over feltet. Du har på den måde en god mulighed for at øge din nuværende hastighed betydeligt.
Alt i alt kan Kviknet give dig den bedst mulige hastighed hele tiden, og kablerne er de samme som de større selskabers. Det må siges at være et godt tilbud.

Hvad får jeg for pengene?

Som det aller vigtigste får du selvfølgelig det gode, hurtige og billige internet – præcis, som firmaets motto gerne vil leve op til at levere. Desuden får du en udbyder, der også har som en målsætning, at det skal være så nemt og overskueligt som muligt at være kunde hos dem.

Det skal være gratis at oprette sig som kunde, det skal være nemt selv at installere og håndtere apparaterne, og deres support skal være kompetent og tilgængelig.

Desuden er det en mærkesag for dem, at der ikke må være nogle skjulte gebyrer, afgifter eller udgifter hos dem. Du skal ikke som kunde pludselig blive præsenteret for en ekstraregning, som du ikke havde set komme. Deres fakturaer skal være lette at overskue, og der skal ikke figurere nogen posteringer, som ikke er til at forstå.

Derfor har de også produceret en lille video, hvor de forklarer de enkelte dele af deres faktura. Der må nemlig ikke være nogen overraskende udgifter for kunden, og skal der betales noget ekstra – for eksempel til en tekniker – så skal kunden tydeligt være blevet informeret om det på forhånd.

På den måde kan du som kunde være fuldstændig sikker på, at du kun betaler for det, du skal og for det, som du var forberedt på, at du skulle. Det er en god tryghed – og god købmandsstil.

Hvor tilfredse er nuværende kunder?

Kviknet er hurtigt blevet virkelig godt taget imod af kunderne. Ser man på Trustpilot, ranger de temmelig højt, og de scorer især højt på parametre som produkt, service og pris.

Kviknet er ret lydhøre over for, hvad kunderne siger om deres produkt og koncept og retter til, hvis det giver mening, i forhold til hvad kunderne kommenterer. Det giver tillid og giver kunderne mulighed for at påvirke selskabet positivt.

Firmaet vil gerne give kunderne det bedste produkt og give dem mulighed for selvbetjening, men også for at have god kontakt til deres kundeservice, som skal være i orden. Alt i alt er der stor tilfredshed med dette nye, danske selskab med de enkle og klare visioner, som det nok skal lykkes for dem at nå i mål med.

Hvem vil ikke gerne have det bedste, hurtigste og billigste bredbånd? Og hvem vil ikke gerne være fri for poster på ens faktura, der kommer bag på én, og som virker unfair? Disse faktorer er medvirkende til, at Kviknet er kommet så forrygende godt fra start.

Hvorfor skal jeg vælge Kviknet som internetudbyder?

Kviknet er det rigtig gode bud på en internetudbyder, der kan sit kram. Et selskab, der ikke har alle mulige andre produkter at koncentrere sig om, men som ene og alene gør sig umage for at levere sine kunder det bedste og det billigste internet.

Du ved, hvad du får, og du ved, hvad du betaler for hos Kviknet, for de kan kun levere én vare. Til gengæld gør de alt, hvad de kan, for at denne vare er så god som overhovedet mulig for kunderne, og de arbejder stadig på forbedring og på at bryde de store mastodont-udbydere.

Så skal du bare have et internet, der fungerer max. og uden så mange udenoms dikkedarer, så skal du vælge Kviknet, for deres internet fås ikke bedre, hurtigere eller billigere.

Find Dit nye Kviknet bredbånd abonnement