Find De Bedste Priser På Mobilt Bredbånd - Mobil internet overblik

Oversigt over billig mobil bredbånd

Nedenfor kan du sammenligne mobile Internet udbydere. Vi har samlet dem alle til dig og kun her på Dit Bredbånd.

Hvad er mobilt bredbånd?

Bredbånd over mobil nettet er hvor din router er trådløs. Dog ikke som vi kender i dag som Wifi hvor den er forbundet med ledninger. Det er på mange måder bare en router med en indbygget mobiltelefon.

Du får derfor et lokalt Wifi netværk i frk. dit sommerhus. Din mobile router er forbundet via mobilnetværket til den nærmeste telefonmast.

Du kan have den med hvor som helst bare der er adgang til strøm og der er mobil dækning.

find det billigste mobile internet
mobilt internet til alle

Mobilt Internet I Udkants Danmark

I udkants Danmark skal du dog være opmærksom på at der man være dæknings problemer. Så det er vigtigt du undersøger om din udbyder kan levere et godt signal i dit område.

Der er stor forskel på priserne og den service du får.  Det er sjældent du får internet med fri forbrug. Det virker lidt som mobile telefonen, du er begrænset til et vis antal gigabyte per måned. Jo mere du betaler jo mere forbrug kan du have.

Med mobil bredbånd fra Yousee får du det som dækker bedst, Men det er også det dyreste. Her får du mindst Data men bedste dækning.

kviknet bredbånd

Kviknet er den nye, danske internetudbyder. De blev stiftet i 2013, og de er bosiddende i Odense. Firmaet hører under selskabet, Netaccount, der blandt andet sælger mobiltelefoni.

Læs mere her

you see bredbåndsudbyder

Med mobil internet fra You see får du adgang til Danmaske bedste net.

Trafik:

Fra 10 – 1000 GB

Pris:

Fra 119 – 449kr/md

Binding:

6 Måneder

Oprettelse:

99kr

Lånemodem:

GRATIS

hiper bredbånd

Hiper er en bredbåndsudbydere som udelukkende har et produkt.  Hos Hiper tror de på, at de kan give dig det bedste bredbåndsinternet,og de laveste priser på markedet.

Læs mere her

telenor

Med Telenor har vi med et firma at gøre, som er så stort og professionelt, at du som kunde bare ved, at de kan levere varen.Om det så drejer sig om telefoni eller internet.

Læs mere her

fullrate

På trods af deres størrelse har de en ret stor variation på deres produkter, god og stabil levering af bredbånd, TV og telefoni og ikke mindst rigtig gode priser på deres ydelser.

Læs mere her

stofa

Fuldt drøn på dit bredbånd. Forbrugermagasinet Tænk har kåret Stofa Bredbånd som det bedste bredbånd i kategorien 50/10 Mbit/s via telefonstik og 50/50 Mbit/s via fiber.