Anbefaling af Telenor bredbånd - førende teleselskab i Skandinavien

Bredbånd Til Hele familien fra telenor

Med Telenor har vi med et firma at gøre, som er så stort og professionelt, at du som kunde bare ved, at de kan levere varen. Om det så drejer sig om telefoni eller internet, så vil du i Telenor kunne være sikker på, at du får de gode produkter.

Telenor har været så længe på markedet, at de ved præcis, hvad kunder ønsker, og de er i stand til at levere det.

Fakta om Telenor Internet

Hastigheder:

Download: 50-300 Mbit
Upload: 10-300 Mbit

Telefon & TV:

Mulighed for telefoni og tv

Priser:

Fra: kr. 109
Til: kr. 359

Oprettelse:

Gratis

Teknik:

Mulighed for fast IP adresse
Gratis trådløs router

Binding:

1-6 måneder

Hvad kan Telenor levere?

Hos Telenor kan du få telefonabonnementer med eller uden mobiltelefoner, og du kan få bredbånd. Ønsker du et telefonabonnement med en telefon, så er der et væld af modeller og mærker at vælge imellem. Her kan du finde lige den telefon, som du ønsker, uden at du behøver at betale det fulde beløb for telefonen med det samme.

Det fungerer som en form for afdragsordning, hvor du betaler et mindre beløb pr. måned for telefonen, som så er koblet op på et abonnement. Du kan også vælge et abonnement, der ikke er koblet op på en bestemt telefon, hvor du kan bruge den telefon, du har.

Det koster selvfølgelig mindre. I forhold til fiber, så kan du hos Telenor få almindeligt bredbånd, eller du kan vælge et mobilt internet, der gør din internetopkobling meget fleksibel, da du nemt kan komme på nettet overalt.

Både i forhold til telefonabonnementer og bredbåndsabonnementer kan du vælge imellem et enkelt abonnement eller et familieabonnement. Der er forskellige at vælge imellem, hvilket gør det meget fleksibelt, så det er muligt at vælge det abonnement, der passer en bedst.

Med et familieabonnement kan der være tale om gode rabatter i forhold til at købe enkelte abonnement til alle medlemmer af familien. Alle abonnementer har 4G.

Hvad kan Telenor tilbyde inden for telefoni?

Der skelnes som sagt imellem abonnementer med eller uden en telefon. Herunder kan du så igen vælge imellem enkelte eller familieabonnementer. Der kan være en del at spare, hvis I vælger et familieabonnement, så det kan være attraktivt, hvis man er flere i husstanden.

Vælger du en telefon, der er markeret med et Switch-mærke, så betyder du, at du kan bytte denne telefon efter et år til en anden og nyere model, uden at det koster dig noget ekstra. Det er vældig attraktivt, hvis du gerne vil skifte din telefon ud hyppigt.

For de øvrige abonnementer med telefon – eller omvendt – så kan det være en god løsning, hvis man synes, at det er en større udskrivning at købe en dyrere telefon. Det kan være nemmere at dele beløbet op i mindre bidder.

For alle telefonabonnementer gælder det, at der er det, de kalder Roam Away, hvilket betyder, at du kan roame i 37 lande, uden at det kommer til at koste dig en formue i form af en ekstra regning, når du kommer hjem fra udlandet. Rejser du eller familien en del, så kan det hurtigt blive en fordel for jer.

Der er forskellige abonnementer at vælge imellem. Der er tre almindelige abonnementer, hvor forskellen ligger i mængden af data. For alle abonnementer gælder, at der er fri tale, sms og mms, Roam Away og tre måneders gratis adgang til viaplay.

Med familiepakkerne gælder de samme vilkår, bortset fra, at du der ud over også får Office 365 til hele familien og 1.000 GB OneDrive lagerplads.
For begge abonnementformers vedkommende, kan man tilkøbe noget ekstra, så det er muligt at tilrette sit abonnement sine behov.

Hvad så med bredbånd?

Hos Telenor tilbydes du to former for fibernet. Almindeligt bredbånd og mobilt bredbånd.

Her kan du også vælge imellem forskellige abonnementer – både inden for de enkelte og familieabonnementerne. Inden for begge kategorier er der tre valgmuligheder:

  • Light, der kan give dig 1 – 50 Mbit
  • Medium, der giver dig 51 – 100 Mbit
  • Heavy, der giver dig 101 – 300 Mbit

I forhold til familieabonnementerne kan du beregne, hvad I har behov for og hvilket abonnement, der bedst kan betale sig at vælge, så det passer perfekt til lige jeres forbrug.

Når det kommer til det mobile bredbånd, så kan Telenor tilbyde et lynhurtigt og stabilt internet til dig, som tit er på farten. Hvis du skal bruge det i din tablet eller din iPad, så foregår det via et simkort.

Har du brug for mobilt internet i din computer, så foregår det via et USB-modem, som sættes direkte ind i computeren, og så er du online med 4G i en fart. Har hele familien brug for et mobilt bredbånd, så kan I få en wi-fi-router, som hele 11 personer kan kobles på.

Dette ville også fint kunne passe til et mindre firma, hvor man har brug for at kunne komme på nettet, selv om man ikke er på det samme sted hele tiden. Denne løsning er også ideel, hvis man tit er i sommerhuset, i båden eller hos kæresten.

Er man et lidt større firma, så findes der også en kraftig router, der kan trække op til 32 brugere på en gang og har en radius på op til 250 meter. Det gør det nemt.

Hvad er det særlige ved Telenor?

Med Telenor vælger du en stor og anerkendt udbyder, der selvfølgelig kan levere internet og telefoni. Det særlige ved dette selskab er blandt andet, at du kan kombinere dit køb af en telefon med selve abonnementet.

Desuden kan dette abonnement indebære, at du har mulighed for at skifte din telefon ud efter et år til en anden model, uden at det koster ekstra.
Du har i Telenor mulighed for at vælge imellem det enkelt abonnement og familieabonnementet.

Det er vældig praktisk og også prisbesparende at have hele familiens telefoni og internet samlet i det samme selskab, især hvis du får brug for at kontakte selskabet.

Hvis du mister din telefon, kan Telenor være dig behjælpelig, og du har mulighed for at få en lånetelefon, hvis din egen er gået i stykker og skal til reparation. Det kan være en stor hjælp, hvis du skal undvære din telefon i en periode.

Som noget ekstra, du kan tilkøbe, er der musiktjenesten TIDAL, som indeholder flere end 48 millioner musiknumre, som du kan hente. Det er mere end rigelig varieret for de fleste. Der findes også andre former for tilkøb. Det kan ligesom vilkårene i øvrigt variere fra år til år, så hold øje med, hvordan tilbuddene ser ud lige nu.

Hvorfor skal jeg vælge Telenor?

Der er mange gode grunde til at vælge Telenor til at levere telefoni og bredbånd. For det første fordi det er et anerkendt og stabilt selskab, der har været på markedet i en årrække. Det er man kun, hvis man leverer det, som kunderne efterspørger, og hvis man til stadighed udvikler innovativt uden at glemme kerneydelsen i selskabet.

Telenor kan det særlige, at du har mulighed for at tegne enkelte eller familieabonnementer, der er smart, når man er en familie. Det er også smart, at du kan vælge at have mulighed for at skifte din telefon ud med en nyere model, hvis du får lyst til det.

I forhold til internetforbindelse, så er valgmulighederne også gode, og det gode stærke mobile bredbånd er ideelt for mange kunder, der ofte er på farten.

Det er også en indlysende fordel at have alle sine abonnementer samlet hos det samme selskab, især hvis man er flere i husstanden.
Telenor er det sikre valg, når det gælder telefoni og internet .

Find Dit nye telenor bredbånd abonnement