Læs En Anbefaling Af You See Bredbånd 2018

Yousee er Danmarks største udbyder af TV, telefoni og bredbånd.

Det er ikke et tilfælde, at omkring halvdelen af alle danskere vælger Yousee som leverandør. Det sker selvfølgelig, fordi Yousee er en af de mest solide og tillidsvækkende udbydere på markedet. De har desuden noget ekstra i forhold til andre udbydere, og kvaliteten er i højsædet.

Fakta om bredbånd fra you see

Hastigheder:

Download: 25-1000 Mbit
Upload: 5-100 Mbit

Telefon & TV:

Mulighed for telefoni og tv

Support:

Hverdage 8.00-20.00
Weekend 10.00-20.00

Priser:

Fra: kr. 249
Til: kr. 699

Oprettelse:

Gratis

Teknik:

Mulighed for fast IP adresse
Gratis trådløs router

Binding:

6 måneder

Hvad er det særlige ved Yousees produkter?

Yousee kan selvfølgelig levere varen i form af bredbånd, TV og telefoni – lige såvel som andre udbydere kan. Det særlige ved Yousee, som andre selskaber ikke tilbyder, er blandt andet, at du som en form for bonus får adgang til to særlige tjenester, nemlig Yousee TV og Film og Yousee web-TV. På Yousee TV og Film får du gratis en lang perlerække af film og serier til fri afbenyttelse, og med Yousee web-TV får du gratis mulighed for at se TV på din pc eller din smartphone.

Derudover så kan Yousee hjælpe dig til at begrænse dit forbrug, hvis det over en måned overskrider 200 GB. Det kan være en praktisk hjælp, hvis du har et stort forbrug, som kan være svært at regulere selv. Yousee kalder denne service for Fair Use grænsen, og den kan altså være til stor gavn for nogle brugere.

Hvad kan jeg få hos Yousee?

Yousee kan levere telefoni, TV og bredbånd. På den måde kan du få dækket hele familiens behov for at få det maksimale ud af samtlige devices, som jo ofte skal være i gang samtidig. Det er også både nemt og praktisk at have det hele samlet under det samme firma. Så har du kun et sted at henvende dig, hvis du har problemer, spørgsmål eller tilkøb, du skal have foretaget. Yousees succesparametre er: kvalitet, hastighed, udbud og nemhed.

Det vil sige, at du her får value for money, for selskabet har mange års erfaring i netop at levere den vare, som kunden efterspørger. De vil simpelthen gøre det så nemt som muligt for forbrugeren at bruge og at blive ved med at være tilfreds med deres opkoblinger.

Hvad kan Yousees bredbånd?

Det er kun muligt at få tilkoblet bredbånd, hvis du har kabel-TV. Bredbånd og TV kommer så at sige som en pakke. Det er du derfor nødt til at undersøge, om du har mulighed for, inden du bestiller det. I forhold til bredbånd så får du her noget af det hurtigste og mest stabile internet, der findes på markedet.

Du kan få en hastighed på op til 100 Mbit/sek. hvis du har fibernet og ellers omkring 10 – 50 Mbit/sek. Netforbindelsen er således både stærk og stabil, hvilket er det, der betyder allermest for de fleste forbrugere. Især hvis I er flere i husstanden, der skal være på nettet samtidig, og hvis nogen i familien streamer film eller spiller meget tunge spil.

Læs mere om, hvordan du selv kan teste din hastighed på dit internet her: http://hastighedstest.yousee.dk/. Yousees internetforbindelse er i øvrigt et af de stærkeste og mest jævne og stabile på markedet. Det betyder, at du kan forvente, at din hastighed ikke har de store udsving, men ligger ret jævnt. Det har betydning, hvis I er flere på nettet på en gang. Her skulle hastigheden jo gerne kunne følge med.

Hvad kan Yousee tilbyde mig i forhold til TV?

I forhold til udbud af TV-kanaler er der ikke mulighed for helt selv at sammensætte sin pakke, men der er tre gode grundpakker at vælge imellem, hvor udbuddet er varieret og sammensat, så de fleste kunder får nogle kanaler, som de ønsker. Det er muligt at tilkøbe nogle ekstra kanaler til disse grundpakker, så du alligevel selv får en vis indflydelse på, hvilke kanaler du vil have. Det giver en grad af fleksibilitet, som mange sætter stor pris på.

Som en vigtig grund for mange til at vælge netop Yousee TV, så giver de dig kanalerne TV3 og 3+, hvilket er nogle meget populære kanaler, som mange kunder efterspørger. Priserne for Yousees TV-pakker hører til i den lidt dyrere ende, men især det med, at TV3 og 3+ indgår i pakkerne, gør, at mange synes, at priserne er helt fair i forhold til, hvad du får for pengene. Det er jo ikke altid mængden af kanaler, der er afgørende for, om det er et godt tilbud. Man har jo ikke meget glæde af kanaler, som man aldrig ser.

Telefoni hos Yousee

I forhold til telefoni tilbyder Yousee også noget af det stærkeste og mest stabile signal og dækning. Her er der også forskellige pakker, du kan vælge imellem, så du får det abonnement, som passer til husstandens forbrug. I princippet er der tre former for abonnement, du kan tegne: Et, hvor du betaler et grundbeløb og så for dit forbrug.

Dette abonnement kaldes Forbrug. Et andet abonnement, der kaldes Fastpris, hvor du betaler en fast pris for fri telefoni til fastnet-telefoner og endelig et tredje abonnement, hvor du betaler en fast pris og har helt fri tale i Danmark både til fastnet- og på mobiltelefoner, det hedder Fastpris Ekstra.

På den måde er der en vis fleksibilitet i forhold til at vælge det abonnement, der passer bedst til den enkeltes forbrug. Det kan være praktisk, især hvis man er flere i familien, der har forskellige telefoni-mønstre. Alle er jo interesseret i at få den bedste dækning til den bedste pris. Her kan du altså til en vis grad skræddersy alle dine abonnementer.

Hvorfor skal jeg vælge Yousee?

Der er mange fordele ved at vælge Yousee. For det første er det vældig praktisk at have alle disse abonnementer samlet ét sted, for det andet så får du her en god vare til en god pris. Der er ingen bindinger, så du kan frit bestille og afbestille, når som helst du måtte ønske det. Det er nemt at blive koblet på, det kræver ikke det helt store og komplicerede udstyr, der fylder op i din stue, du får god service og guiding undervejs, og du får det, som du betaler for.

Du får tilmed et par ekstra tilbud med Yousee TV og Film og Yousee Web-TV, som du ikke får andre steder. Desuden får du her at gøre med et godt, solidt firma, der bare leverer varen. De har været længe på markedet, de kender branchen, og de ved, hvad kunderne vil have. Så vil du gerne have TV, internet og telefoni, der bare virker, og som du kan regne med – og som oven i købet kører med nogle helt fair priser, så er Yousee det rigtig gode bud.

Find Dit nye You See bredbånd abonnement